Sunnuntain jalkeen on tapahtunut kaikenlaista. Olen herkutellut paljon... Maanantaina leivoin korvapuusteja ja mun "little cakes" saivat paljon kunniaa ja mainetta kamppisten keskuudessa. Kaytin leipomiseen self-raising-jauhoja, ja silloin pullien koostumus on pikkasen erilainen. Niista saa helpommin kauniimman ja onnistuneemman nakoisia. Azahara innostui myos kokkaamaan, ja soimme espanjalaisen lounaan. Tortilla - omeletti perunoilla - oli erityisesti erityisen hyvaa. Illalla menimme espanjalaiseen kuppilaan marygeelaisten kanssa, ja maistelimme tapaksia.

Eilen Blandine kokkasi ranskalaisen illallisen. Alupaloina soimme piirakkaa (kishkish, tai joku vastaava ;D), sitten soimme kukkakaalia ja perunaa eri muodossa, sitten soimme pehmeaa lihaa kermakastikkeessa, sitten siirryimme jalkiruokapiirakoihin ja lopuksi joimme kahvia. Blandinen kokkausuoritus oli uskomaton! Lahes kaikki Blandinen vieraat olivat ranskalaisia, joten musta ei oikeen ollu hyvaksi poytakeskustelijaksi. En jaksa nain vikoina paivina valittaa. Varsinkaan kun tehtavissa ei ole mitaan; ranskikset puhuvat ranskaa ja silla sipuli. Kaipasin Malún seuraa. Han osaa olla niin ihanan rehellinen silloin, kun hanta arsyttaa joidenkin kaytos. Han olisi varmaan huutanut: I can't believe it! Ja jupissut kaytavalla jotakin hassua. Ma tyydyin nyt sitten juomaan paljon viinia, ja aloinkin parin lasillisen jalkeen erottaa joitakin ranskankielisia sanoja. Erityisen usein erotin sanan bytaaaaa! Tai jotain vastaavaa.. Illallisen jalkeen jatkoimme matkaa Moshiin, keskustan yokerhoon ja kauhistutimme paikallisia tanssimmalla hassusti tanssilattialla.

Talla hetkella mun Block AA:ssa on enaa Azahara, Teani ja meitsi jaljella. Kohta me lahdetaan Agatan, Block KK:laisen kanssa Mary Geen viereiseen Botanic Gardeniin. Sita ennen mun taytyy kayda hampilaakarilla setvimassa vakuutussotkuja. Sain tanaan muuten myos tenttitulokset. Kokeet ei menny ihan putkeen, mutta se oli kylla ihan tiedossa... Developmental Geography ja enkku meni ihan suht mainiosti, mutta kahdessa muussa moduulissa jai kylla paljon petraamisen varaa. Lapi sentas menivat, ja ihan reilusti kai. Olihan se kokeissa istuminen sentaan experience, kuten selitin tuloksia antavalla sedalle.

Huomenna kutsuu muutes Lontoo. Ajattelin kayda Tate Modernissa ja Camden markkinoilla. Katotaan jos Masa-Markkuli ehtii piipahtaa Lontoon vilinassa ja vilskeessa. Tsaukkista ja sorry aan:n pilkkujen puuttuminen. En sitten ole keksinyt tassa viiden kuukauden aikana, etta kuinka ne saa lisattya :P