... mutta kun en jaksa lukea tenttiinkaan!

Saa on ollu hammentavan pilvinen ja harmaa jo toista viikkoa. Lauantaina luulin, etta aurinko vihdoinkin paistaa ja lahdin taysin tyytyvaisena kavelemaan kohti yliopistoa. Queens Roadilla mieleton puhuri ja sadekuuri kuitenkin yllatti mut, ja olin  tietysti keskella ei mitaan ilman sateenvarjoa. Mista ihmeesta ne sadepilvet taas oikein ilmestyivat?! Mista ihmeesta sita olisi osannut arvata, etta sateenvarjo pitaa otta mukaan?!

Eilen me lueskeltiin keittiossa Malún ja Azaharan kanssa kello kahteen asti aamulla. Jotenkin pystyn keskittymaan illalla / yolla paljon paremmin kuin aamu- tai iltapaivasta. Tentteihin lukeminen on arsyttavaa, kun ei ikina tieda milloin on valmis lukemisen kanssa. Esseen kanssa on eri juttu; kun tietty maara sanoja on kasassa, essee on sitten siina (tietysti esseen sisaltoa voi parannella loputtomiin asti...)

Tan viikon ohjelma tulee olemaan tylsa. Mary Geekin on ollu ihmeen hiljainen viimeiset pari viikkoa. Ehkapa nuo erasmukset yrittaa kerrankin tsempata opiskeluiden suhteen ja ottaa elaman pikkasen vakavammin. Tosin kylla meidan viereinen block BB oli taas meluisa eilisillasta. Malú sitten kopisteli heidan seinaansa ja karjui jotain italiaksi, ja kummasti siellakin sitten hiljeni muutaman minuutin paasta.

Ens keskiviikkona on futismatsi Liverpool - Milan, jota me mennaan kattomaan lahipubiin. Musta tuntuu et ma kannatan Liverpoolia kun en tykkaa Berlusconista. Tai ei mulla oikeestaan oo niin kauheesti valia... Jassoo. Kai sita pitaa tasta nyt jatkaa taas vakavan opiskeluelaman parissa... Kylla tuo poliittinen ekologia voi joskus jopa olla ihan mielenkiintoista. Omasta asenteesta se on aikalailla kiinni. Viela kun tietaisi, etta miten sitten ilmaisisi itseaan enkuksi siella tentissa.

Terveisia koto-Suomeen seka  kaikkialle muuallekin! Jaksamista, tsemppia ja kaikkea muuta hyvaa!