Masa on nyt kielikurssilla, joten mulla on nyt aikaa kirjoitella kun en uskalla lähteä yksin palloilemaan tonne ulos... Tänään oli joka tapauksessa markkinapäivä. Kävimme maustebasaarissa, grand basaarissa ja lopuksi markkinoilla Aasian puolella. Masa palaa takaisin kielikurssilta ysin aikaa ja sitten meidän olis tarkoitus lähteä vielä johonkin kuuntelemaan livemusiikkia. Eilinen vesipiippunargile-ilta oli muuten menestykäs, koska voitin Maijun kolme kertaa paikallisessa nappulapeli-tavlassa (ts. Maiju hävisi kolme kertaa...).  Seuraavassa tiedossa taasen kuvakavalkaadi.

524822.jpg
Näytänkö tässä kuvassa vähän eksyneeltä? (Maiju halusi odottaa, että taksi tulee mukaan kuvaan).

524827.jpg
Kävimme sunnuntai-iltana ihailemassa yö-Istanbulia Maijun kamun Michaelin kämpän katolla, joka on aivan Galata-tornin tuntumassa. Tästä kuvasta voi löytää sekä sinisen moskeijan että aya sofyan (sekä tietty monen monta muuta paikkaa).

524834.jpg
Sunnuntai-päivällä eksyimme keskelle jonkin leffan kuvausta. Mun oli pakko ikuistaa leffan pollarinäyttelijät sekä nätit arabihepat.

524841.jpg
Maanantaina olimme Bosborin-salmiristeilyllä. Masan tukka on nätisti.

524851.jpg
Maiju pohtii Grand Bazaarissa että tinkiäkö vai eikö tinkiä... "Ne kadardir..?" Ikiliira kenties?

524853.jpg
Tämä lokki on meidän kanssa matkalla Aasian puolelle sekä markkinoille (huomaa kuvassa taustalla Galata torni). Markkinoilla oli muksaa ja selkeesti halvempaa kuin Euroopan grand basaarissa. (Mäkin pääsin puhumaan markkinoilla turkkii.. ja se oli kivaa!)

524857.jpg
En aio enää valittaa Leicesterin vasemmanpuoleista liikennettä...

Nyt alan tutkia Berlitz-opasta. Huomenna on viimeinen kokonainen päivä, joten täytyy pohtia vielä missä must-paikoissa haluaisin käydä... Viisi päivää ei ole tarpeeksi koko Istanbulin kokemiseen, mutta täytyy ottaa matkasta irti niin paljon kuin pystyy. Güle güle!