Eilen yolla kun me lahdettiin pois yliopiston kemuista maa oli kokonaan lumen peitossa. Siitakos erasmukset ja britit innostuivat ja kaikki alkoivat lumisotaan! Espanjalainen Anna kertoi, etta han oli nahnyt lunta viimeksi nelja vuotta sitten.

Eilinen Asdan kauppareissu oli menestys. Sain ostettua vihdoin ja viimein paksun peiton seka pari tyynya. Lisaksi ostin RUOKAA. Enaa ei tarvitse nahda nalkaa... Asda oli myos englantilaisittain suhteellisen halpa kauppa ja valinnan varaa riitti. Ostin muun muassa "italialaista" pastakastiketta. Mun kamppis Marie, joka on kotoisin italiasta tosin sanoi, ettei ikina ostaisi sellaista, koska sehan on valmistettu Englannisssa ja ei voi siksi mitenkaan maistua hyvalle! Marie kertoi, etta italiaiset ottavat usein ulkomaille mennessaan italialaista ruokaa mukaan, koska se on parasta! (Yksi stereotypiani Italiasta on siis vahvistettu). Kerroin Marielle reilun vuoden takaisesta ruokasodasta Italian ja Suomen valilla ja saimme makeat naurut.

Kohta mulla alkaa enkun luennot. Tai oikeastaan meilla ei ole tanaan luentoja vaan lahtotasotesti, jonka mukaan meidat sitten jaetaan tasoryhmiin. En taida ottaa testista mitaan paineita. Toivottavasti toi kurssi osoittautuu hyodylliseksi sitten kun alkaa esseiden kirjoitus. Niita on nimittain tiedossa ja paljon.

Okei. Nyt tuli palohalytys. taytyy menna.

Kaikki lahti asken taalta mikroluokasta pois, mutta nyt ollaan taas takaisin taalla. Luulin jo, etta mun aloittama blogikirjoitus on jossakin bittitaivaassa, mutta onneksi se olikin sailynyt. Jihuu! En tieda, mista toi halytys sai alkunsa. Todennakoisesti se oli jotain niita tyhmia paloharjoitusjuttuja, koska olen taalla taas ja missaan ei karya. NYT SE ALKO TAAS! (Kamala halytysmelu siis. Nyt se taas lakkas... Mitakohan ne oikein saataa tuolla... En lahden kylla enaa pois taalta!!!)

Okei... Mihinkohan oikein jain tassa blogin kirjoituksessa.

Olen lahdossa enkun tasokokeen jalkeen parin erasmuslaisen kanssa keskustaan pyorimaan ja yritan hommata samalla paikallisen kannykkaliittyman. Jonkinlainen prepaidi pitaisi hankkia niin puhelut tulee sitten taalla paassa halvemmaksi. Muuten taidan kylla ottaa loppuillan rennosti ja yritan nukkua pahimpia univelkoja pois. Jaksaa sitten taas huomenna opiskella ahkerasti...

Olen muuten ottanut joitakin kuvia taalta Leicesterista, mutta saan ne lisattya nettiin vasta, kun otan oman kannettavan mukaan tanne yliopistolle. Mutta jokatapauksessa, kuvia on tiedossa...