Lontoossa on aina mukavaa. Kun Malú sanoi haluavansa viettää myös kesän Englannissa, päätimme lähteä Lontooseen työnmetsästykseen. Varasimme halvan hostellin sekä funfare-bussiliput netistä ja lähdimme matkaan. Hostellin nimi oli Jorneys Elephants & Castle ja voimme lämmöllä suositella sitä. Maksoimme kuuden hengen tyttöjen huoneesta 13,5 puntaa per nuppi, ja lopulta jaoimme koko huoneen Malun kanssa kahdestaan. Suihkutilat sekä yhteiset huoneet olivat siistejä ja vasta vähän aikaa sitten remontoituja. Hostelli sijaitsee Kenningtonissa, zone kakkosessa. Alue vaikutti vähän köyhemmältä, mutta se on kuitenkin tosi lyhyen matkan päässä keskustasta. Sinne vaan!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Työnmetsästys oli surkuhupaisaa. Yritimme löytää työnvälitystoimistoja, mutta joko emme löytäneet niitä (paikka siirtynyt jonnekin muualle ynnä muuta sellaista) tai sitten toimisto vaikutti niin fiiniltä, että emme kehdanneet mennä sisään. Joka tapauksessa katsoimme Lontoota nyt eri perspektiivistä, näimme uusia metroasemia, kävelimme lukuisia kilometrejä ja vietimme huippuaikaa Lontoossa! Kuvat kertonee jälleen paremmin.

 

662545.jpg

London Eye

 

662542.jpg

London Bridge

 

662535.jpg

Leicester Square

 

662549.jpg

Moorgate

 

662550.jpg

Moorgate toisesta kuvakulmasta ja pilvenpiirta

jat (jotka ei nayta tassa kuvassa niin massiivisilta vaikka yritin. Plaah.)

 

662553.jpg

St.Paul(a)'s Cathedral

 

662551.jpg

Piccadillyn tyylikas sekä kuuluisa mainospömpeli

 

662552.jpg

Piccadilly

 

662555.jpg

Underground tuli tutuksi.

 

662556.jpg

Väsyneet matkailijat. Cecilia oli perheensä kanssa matkalla samaan aikaan Lontoossa ja hän tuli moikkaamaan meitä. Itse asiassa tormasimme Ceciliaan ensiksi sattumalta Covent Gardenissa. Totesimme, etta Lontoo on pieni kaupunki.

 

Mä tajusin matkalla, että haluan tulla loppukesäksi ennemmin Suomeen. Syitä on paljon: esimerkiksi Suomen kesä, joka on aina spesiaali, ystävät, kaverit, järvessä uiskentelu, Englannin kalleus ja rahan puute, käytännön kämppäasiat Oulussa sekä elämän monimutkaisuus Englannissa... Ehkä on parempi vaan palata takaisin kotiin. Vaikka Lontoossa on kyllä sitä jotakin... Ehkäpä sitten ensi kesänä palaan takaisin ja etsin sen kesätyon ja nimenomaan LONTOOsta.