... mutta ahkera opiskelija! Viikon karsimyksen jalkeen sain mun ruhtinaallisen 3 750 sanan (huomio vika viiskyt) esseen valmiiksi. Koska jatin kaiken tyon tyypillisesti viime tippaan, vietin ihan oikeasti lahes kirjaimellisesti koko viime viikon kirjastossa. Niin ja kaytin muuten 33 eri lahdetta, joten kylla: luin paljon. Tekstin taso oli tosin siitakin huolimatta taas sita samaa rubbishia kuin aina ennenkin mutta ompahan ainakin valmis! Hyva mina!

Nyt on aikaa taas turhanpaivaiselle netissa surffaamiselle, laiskoille aamuille, pitkille keittiokeskusteluille, dvd:n katseluille, shoppaamiselle jne... Tai oikeasti ei kylla olisi kun ne tentitkin alkaa lahestya. Mutta mutta.. pitaahan sita jotain elamaakin olla.

Huomenna sita on tiedossa, kun lahden Glasgowhun tapaamaan Anna-Riittaa. Meilla on tiedossa euroviisuvalvojaiset ja monenmoista muuta ohjelmaa. Skotlanti kutsuu! Bussissa tulee tosin istuttua ja paljon, mutta naempahan sitten Englantia / Skotlantia noin National Express Sightseeing-bussin muodossa. (Ja bussissa voi sita paitti aina lukea tentteihin).

Ai niin. Olin tanaan hammaslaakarissa. Mun vanha paikka lohkesi viime viikolla, joten ei siina auttanu muu kuin soittaa hampilekurille. On se kumma, etta vaihdossa pitaa koko ajan rampata kaiken maailman laakareissa ja sairastaa, kun Suomessa selviaa pitkia aikoja ilman minkaanlaisia ongelmia. (Murphyn laki, sanoisi Elluli). Joka tapauksessa nyt mun suu on ihan turta, enka pysty syomaan mitaan ennen kuin toi allo puudutusaineen vaikutus lakkaa. Hammaslaakari on mulle viimeinen pakko; kymmenen eri instrumenttia suussa seka mieleton kipu ei ole mielyttavaa. Hui. Naan varmaan ens yona painajaista.

Nyt kuitenkin muuta ajateltavaa Lontoon kuvaraportin muodossa. Lontoo muuten kutsuu taas maanantaina, ennen kuin palaan takaisin Glasun retkelta Leicesteriin....  

578115.jpg

Turistit. Aiska etunenassa matkalla the National Galleryyn, jonka sisalle asti me ei ikina selvitty.

578117.jpg

Uutta ja Wanhaa Thames-risteilylla.

578105.jpg

China Town. Taalla syotiin kerran illallista. Oli muuten hyvaa...

578109.jpg

Lontoossa oli vehreeta ja lamminta. Naa kukkaset on Holland Parkista. Puistossa on mukava syoda M&S -lounas.

578114.jpg

Iskan unelma on tassa kuvassa lahella toteutumista; British museum kutsuu! Ja onhan siella kieltamatta paljon nahtavaa...

578113.jpg

Taalla me oikeesti opiskellaan: Leiceseste Squarella! Mun kamppikset yllatti mut lauantaina saapumalla kanssa Lontooseen! Vietin sitten heidan seurassa yhden illan / yon katsastaen Lontoon yo-elaman. Taytyy menna viela porukalla uudestaan... (Tiedan kylla etta mun ilme on tossa kuvassa kamala ja jarkyttava...)

Kiitos muuten kaikille kommentoista, joita on aina tosi muksa lukea! Tanaan taitaa olla janna Suomi-USA -jaakiekko-peli tiedossa. On se surku, ettei noi enkut tieda jaakiekon paalle mitaan... Pelkkaa tylsaa rugbya ja futista. Plaah. Noh. Tsempatkaahan Suomen puolesta munkin puolesta! Ja niita viikonloppuja taasen kaikille!