On perjantai-ilta. Kello on talla hetkella 20.26 ja mina istun koulun kirjastossa. Mahtavaa. En ole tosin ainut; lahes kaikki tietsikat mun ymparilla on varattuja, mika tarkoittaa sita, etta  deadlinet ja kokeet lahestyy, ja en ole ainut joka on jattany kaiken viime tippaan. Mun pitais viela saada reilu 1500 sanaa kirjoitettua tiistai-iltapaivaan mennessa, joten viikonloppu kuluu mukavasti taalla kirjojen ymparilla.

Karmea todellisuus iski kaiken matkailun jalkeen, kun koulussa on niin paljon tekemista! Mun esseen tehtavananto kuuluu seuraavasti: "Outline three main economic impacts of colonialism (50 marks) and evaluate their significance for economic situation of third world nations today (50marks)" (Yritin epatoivoisesti suomentaa tuota, mutta en saanut kuin pelkkia kokkosuomennuksia aikaiseksi, joten paatin luovuttaa...) Ihan mielenkiintoinen aihe siis. Kiireessa vaan motivaatio on nolla, ja erityisesti hyvien lahteiden loytaminen on tuskaa! Epatoivoinen olo talla hetkella.

Ajanpuutteen vuoksi en ole saanut Lontoo-raporttiakaan viela kirjoitettua. Mutta alkaahan kuitenkaan huolestuko! Enkohan saa sen huomenna tehtya. Reissu oli joka tapauksessa todella mukava ja suuret kiitokset aiskalle ja iskalle sen toteutumisesta! Lontoossa tuli nahtya muun muassa Hyde Park, Holland Park, Thames-joen varrella olevat "pakolliset" turistinahtavyydet, Greenwich, Evita-musikaali, Putney-kaupunginosa, Oxford Street (iskan kompastuskivi), British Museum (aiskan kompastuskivi) seka tietysti Leicesterissa opiskelevalle tarkea paikka Leicester Square. Huomenna siis tiedossa juttua lisaa!

Tunnin paasta voin unohtaa kouluhuolet hetkeksi, kun me mennaan katsomaan uusin Spiderman laheisessa leffateatterissa! Huomenna heraan sitten kahdeksalta ja tulen yhdeksaksi opiskelemaan. Sunnuntaina sitten sama juttu. Ja maanantaina. Voihan sanonko mika! (Mun blogissa ei kiroilla... ;P)

Viikonloppuja kaikille muille!