Opiskelut stressaa. Oon ollu juhlimassa ehka pikkasen liian paljon. Pitaisi aloittaaa esseiden kirjoitus. En jaksa. Ei oo motivaatiota just talla hetkella. Blaaah!

Mulla oli tanaan enkun tunnit. Puhumiskurssi on tosi mukava, koska sita pitaa leppoissa, rento, vanha herra, jolla on hauskoja juttuja. Han antoi meille viimeksi kotitehtavan, joka kuului kutakuinkin nain: "Etsi valkoinen, englantilainen henkilo (esim. supermarketissa). Mene aivan liki tata englantilaista ihmista ja katso, mita tapahtuu". Englantilainen reagoi varmaankin suunnilleen samalla tavalla kuin suomalainen; han ei tieda mita tehda, kun toiseen ihmiseen on etaisyytta alle 20 cm. Han ei tieda, mita tehda tuolle kahdellekymmenelle senttimetrille. Kotitehtava olikin ehka tarkoitettu pikemminkin meidan enkun kurssin espanjalaisille ja italialaisille opiskelijoille, silla heille tuo 20 cm ei ole mikaan ongelma.

Enkun kirjoituskurssi on sita vastoin tylsa, ja en henkilokohtaisesti pida hirmuisesti kurssia vetavasta vanhasta englantilaisesta rouvasta. Han antoi meille viimeksi kirjoituskotitehtavan vapaasti valittavasta aiheesta. Tanaan, kun han palautti kotitehtavat takaisin, han vaitti etta olin plagionut osan tekstistani jostain. Hohhoijaa.. Tekstissani oli kuulemma kaksi lausetta liian taydellista englantia. En enaa tieda, mita uskallan kirjoittaa tuolla kurssilla, mutta en ainakaan mitaan maantieteeseen liittyvaa. Kirjoitan seuraavan kotitehtavani vaikkapa Mary Geen likaisesta keittiosta ja hyvin simppelilla enkulla. En enaa yrita kirjoittaa mitaan koukeroita... Vahan vaan pelottaa, miten sitten uskallan ikina aloittaa maantieteen esseiden kirjoittamisen, ettei mua syyteta plagionnista.

Meidan piti lahtea tana viikonloppuna Bristoliin, mutta reissu on siirretty maaliskuulle. Ehkapa aloitan esseiden kirjoittamisen, hyvin hyvin yksinkertaisella englannilla. Ei huvittais. Blaaah!