Enaa on tosiaan yksi viikko luentoja jaljella ja sitten alkaa paasiaisloma (itseopiskelulla yhdistettyna). Mulla on jo aika mukavasti matkasuunnitelmia tehtyna...

Kolmas paiva huhtikuuta matkaan ISAn (international students association) kanssa Irlantiin kahdeksaksi paivaksi. Vietamme kolme paivaa Dublinissa, kolme paivaa Galwayssa, yhden paivan Killarneyssa ja viimeisen paivan viela Corkissa. ISA on buukannu meille retkia ympari Irlantia joten tiedossa on muun muassa Cliffs of Moher, Connemara, Aran Islands seka Blarney Castle. 

Paluu takaisin lovely leicesteriin on 10. huhtikuuta. Sitten mulla onkin kolme paivaa aikaa opiskella ennen Istanbulin reissua, joka on tiedossa 14. - 19. paiva huhtikuuta. Matkaohjelma on viela auki, mutta luulisin etta se sisaltaa basaarikierroksen ja kulttuurikohteiden lomassa vesipiipun polttelua ja istanbulilaisen opiskeluarjen ihmettelya aurinkoa unohtamatta.

Vanhemmat saapuu Leicesteriin 25. paiva, joten paasen vihdoin ja viimein nakemaan LONTOOn (koska vietamme Leicesterissa vain yhden paivan nailla nakymin). Ehkapa kaymme Lontoossa musikaalissa (?!), gallerioissa & must-turistikohteissa ja aiskan kanssa lahdetaan ainaskin shoppailemaan. Leicesterissa ihmettelemme sitten aitoa, englantilaista opiskeluarkea ja must-turistikohteet taalla sisaltaa siten Mary Geen, Victoria Parkin, intilaisen ravintolan seka keskustakierroksen (josta loytyy prikuulleen samat liikkeet kuin kaikista muistakin enkkukaupungeista).

Kamppisten kanssa olisi viela suunnitelmissa kayda ainakin Yorkissa, ehka Oxfordissa ja Birminghamissa. Katsotaan nyt etta mihin rahat riittaa...

Leicesterin vierailijat ovat ehdottoman tervetulleita kevaan aikana! Majoitus ei ole luksus, mutta kaikki tarpeellinen loytyy (Paulan B&B). Varaukset ja tiedustelut ylla nakyvaan s-postiin ;)

Anna-Riitta: Nottinghamin ja Leicesterin vierailu on helppo yhdistaa kun kaupungit ovat niin lahekkain. Tervetuloa siis! Muakin kiinnostais tulla Glasuun... Ehkapa me saadaan molemmat vierailut jarkattya :)